PUHELIN 0207 497 380
Etusivu5 syytä matkustaa Gran Canarialle

5 syytä matkustaa Gran Canarialle

Miksi kannattaa lähteä Gran Canarialle lomalle? Lue viisi syytä

Gran Canaria on yksi suomalaisten suosituimmista lomakohteista, siellä asuu vajaat 900 000 ihmistä ja pyöreän saaren halkaisija on noin 50 kilometriä. Näiden faktojen lisäksi on olemassa tekijöitä, joiden vuoksi kannattaa matkustaa Gran Canarialle.

Lue alta ensin 5 pointtia tai varaa heti matka Gran Canarialle!


Hiekkadyynit ja kilometrien beachit

Gran Canariasta monelle tulee ensimmäisenä mieleen Playa del Inglesin ja Maspalomasin valtavat upeat hiekkarannat, sekä kuvan hiekkadyynit. Jos lomallasi tärkeintä on aurinko ja rannat, et tarvitse mitään muuta kuin Inglesin alueen. Rannalta löydät kaiken tarvittavan hyvän rantaloman viettoon.

Hyviä hiekkarantoja löytyy lisäksi mm. Puerto Ricosta, Amadoresista ja Puerto de Moganista.


Las Palmas

Las Palmasissa vietät kiinnostavan lomapäivän Kanarian lomallasi

Gran Canarian pääkaupunki Las Palmas on ihanan tunnelmallinen kaupunki, jossa pääsee aistimaan aitoa Kanarialaista tunnelmaa. Noin 400 000 asukkaan kaupunkina Las Palmas on paljon enemmän kuin pelkkää turistimenoa.

Pitkä Las Canterasin ranta, kulttuuri- ja muut nähtävyydet sekä ostoskeskukset ja ostoskadut ovat kaikki kokemisen arvoisia. Las Palmasissa kannattaakin viettää ainakin yksi päivä loman aikana.

Etelän kohteiden ja Las Palmasin lisäksi saarella on lukuisia idyllisiä muitakin kyliä, kuten Puerto de Mogan.


Gran Canarian luonto

Vaellus ja patikointi Gran Canarialla

Gran Canarialle tullaan yhä useammin myös sen upean luontonsa vuoksi. Keskempänä saarta nousee upeat vuoristot ja siellä on viileämmän ilman vuoksi hyvä harrastaa liikuntaakin. Patikoiden, pyöräillen tai vuokra-autolla – saaren sisäosaan kannattaa tutustua! Keskeltä saarta löytyy myös idyllisiä pikkukyliä, jotka eivät ole turistien täyttämiä.

Hurauta vuokra-autolla Inglesistä 10 minuuttia sisämaahan päin, ja näet täysin erilaisen Gran Canarian.

Gran Canaria on siis paljon muutakin, kuin rannikon suosituimmat kaupungit.


Suora lento Gran Canarialle Oulusta

Meille pohjois-suomalaisille on tärkeää, että laadukkaisiin lomakohteisiin voi lähteä suoralla lennolla kotikentältä, suomalaisen matkanjärjestäjän matkalle. Gran Canarialle järjestämme matkoja suorin lennoin Oulusta. Nämä lennot kuitenkin tauolla toistaiseksi 2021-2022 talven.

Suora lento on iso osa matkan helppoutta kun loma alkaa jo kotiovelta.


Yksityiskuljetukset hotellille

Easyloman matkoilla Gran Canarialle sinua odottaa lentokentällä nimikyltin kanssa kuljettaja, joka vie sinut suoraan omalle hotellille – mukavalla autokyydillä. Paluukyyti sujuu yhtä jouhevasti hotellilta suoraan lentokentälle.

© Easyloma All Rights Reserved | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress