PUHELIN 0207 497 380
EtusivuUsein kysyttyä

Usein kysyttyä

Onko mielessä kysymyksiä?
Tälle sivulle olemme koonneet asiakkaidemme kysymyksiä. Jos et löydä vastausta, ota yhteys asiakaspalveluumme, palvelemme mielellämme!

Hotelli: huoneet, ateriat, palvelut

Sisäänkirjautuminen on yleensä kello 14.00 ja uloskirjautuminen kello 12.00. Easyloman lennot ovat yleensä perillä siten, että saat huoneen käyttöösi heti hotellille saavuttuasi ja saat pitää huoneesi käytössä lomasi loppuun asti.

Et voi. Easylomalla ei ole tiettyjä huoneita varattuna hotelleissa. Voit esittää toivomuksen tietystä huoneesta tai sen sijainnista. Huomaathan kuitenkin, ettemme voi taata toiveen toteutumista.

Mikäli varaamossa ja varausvahvistuksessa huonetyypiksi mainitaan esimerkiksi ”Kahden hengen huone – Merinäköala”, niin tämä huone on varustettu merinäköalalla.

Hotelliin saa vauvalle vauvasängyn lähes aina pyydettäessä. Pyyntö kannattaa antaa jo etukäteen meille, ja välitämme sen hotelllille.

Hotelliluokitus (montako tähteä) ja palvelut selviävät hotellitiedoista. Huomaathan kuitenkin, että luokitus ei kerro kaikkea esimerkiksi hotellin siisteydestä. Asiakaspalvelumme osaa auttaa hotellin valinnassa.

Voimme välittää hotellille toivomuksen tervetuloapaketista. Huomaattehan kuitenkin, ettemme voi taata toiveen toteutumista. Suurin osa hotelleista ei järjestä tervetuloapaketteja.

Hotellitiedoissa on mainittu, mikäli hotellissa on kuntosali.

Hotellitiedoissa on mainittu parveke/terassi, mikäli parveke/terassi löytyy.

Voit halutessasi säilyttää arvokkaampia esineitä ja osaa käteisvaroistasi tallelokerossa. Osassa hotelleista tallelokeroa ei ole saatavilla tai se on lisämaksusta. Varmista tallelokeron turvallinen käyttö ennen kuin laitat sinne tavaroita.

Tarkista varauksesi tiedot. Lisätietoja löydät täältä: hotellihuoneet ja ateriat

Kaikki hotellihuoneet ovat savuttomia.

Kyllä voi. Easyloma ilmoittaa puolestasi hotellille myöhäisen saapumisesi.

Kyllä on. Hotellitiedossa on mainittu, mikäli hotelli on tarkoitettu vain aikuisille.

Tarkista varauksellesi kuuluvien aterioiden määrä ennen varauksen vahvistamista. Tietoa aterioista löydät täältä: hotellihuoneet ja ateriat.

Osa hotelleista perii erillisen takuumaksun sisäänkirjautumisen yhteydessä. Tämä on aivan normaali käytäntö. Takuumaksu veloitetaan yleensä luottokortilta. Takuumaksu palautetaan kokonaan uloskirjautumisen yhteydessä, mikäli huoneessa on kaikki kunnossa. Mahdolliset huoneen numerolla tilatut lisäpalvelut vähennetään palautuksesta.

Hotellitiedoissa on ilmoitettu, mikäli hotellissa tai huoneessa on WiFi.

Suurin osa hotelleista sopii myös lapsiperheille. Listan hyvistä vaihtoehdoista löydät esimerkiksi täältä: https://easyloma.fi/lapsiperheet 

Nämä tiedot näkyvät hotellitiedoissa. Mikäli siivouskertoja tai pyyhkeiden vaihtoa ei ole erikseen ilmoitettu, asiakaspalvelumme voi selvittää asian.

Huonetiedoissa on ilmoitettu saatavilla olevien vuoteiden ja lisävuoteiden määrä. Joissakin huoneissa on myös eritelty onko yksi sänky (parisänky) vai kaksi sänkyä (erilliset vuoteet). Lisävuode on yleensä vuodesohva, mutta voi olla myös erillinen sänky.

Esimerkki:
Kahden hengen huone (yksi sänky) – Merinäköala
2 x vuode, 0 x lisävuode

Tarkoittaa, että huoneessa on kaksi vuodetta (parisänky), ei lisävuoteita.

Tämä selviää hotellitiedoista. Mikäli hotellitiedoissa ei ole mainittu, että uima-allas on lämmitetty, se ei ole lämmitetty.

Kaikissa hotelleissa on luotettava sähkönjakelu. Luonnollisesti alueellisia sähkökatkoksia voi esiintyä. Lämmitys ja ilmastointi selviävät hotellitiedoista. Mikäli lämmitystä/ilmastointia ei ole hotellitiedoissa mainittu, hotellissa ei ole niitä.

Suurin osa hotelleista tarjoaa myös erityisruokavaliolle ruokia. Erityisruokavalion ruokien määrää tai laatua ei kuitenkaan voi taata tai täysin varmistaa ennen matkaa. Espanjan kohteissa esimerkiksi gluteeniton ruokavalio huomioidaan kokoajan paremmin.

All Inclusive sisältää hotellin All Inclusive -ateriaohjelman mukaiset ateriat sekä juomat. Juomiin kuuluu ruokajuomat kuten virvoitusjuomat, olut, viini, vesi sekä alkoholipitoiset juomat, kaikki yleensä paikallista merkkiä. Juomia tarjoillaan aamupäivästä myöhäiseen iltaan (paikasta riippuen noin klo 22.00-24.00) asti. Aikataulut saattavat vaihdella hotelleittain. Joissakin hotelleissa myös aktiviteetit sisältyvät ohjelmaan.

Lisätietoa.

© Easyloma All Rights Reserved | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress